Trancehealing

//Trancehealing
Trancehealing 2018-06-19T09:17:44+00:00

TrancehealingTrancehealing:

Trancehealing is een techniek/methode waarbij er samengewerkt wordt met de healinggids van de uitvoerder. De persoon gaat door middel van meditatie in een soort van trance om zich in te stemmen in de ontvanger. Hierdoor krijgt hij/zij beelden/vormen/geuren/kleuren door die ervoor zorgen dat er naar de blokkades wordt getrokken.

Naast Trancehealing wordt er mediumschap gebruikt om te zien en te voelen waar de eventuele blokkades zich bevinden en hoe deze kunnen worden getransformeerd.
Mediumschap kenmerkt zich door een helderhorend, helder ruikend en helder voelend vermogen.

Naar aanleiding van voorgaande worden deze blokkades geheeld door middel van handoplegging waarbij er helende energie door de handpalmen van de uitvoerder stroomt en er energie naar de blokkade wordt gestuurd.

Het is een krachtige energetische healing waarbij heel bewust een blokkade wordt behandeld en je meestal direct na de healing een gevoel van bevrijding ervaart.

Deze techniek wordt gebruikt zolang als het nodig is, afhankelijk van het aantal blokkades.
Dit kan van te voren niet worden gemeld maar wordt aangevoeld tijdens de behandeling.

Deze trancehealing sessie is een uitgebreidere versie van de Healing voor kinderen. Ik adviseer dan ook deze sessie aan bij de leeftijd vanaf 12/13 jaar tot 150 jaar.

Een behandeling duurt ongeveer 60-90 min.
Dit begint met een korte intake en eindigt met een nabespreking.