Wie ben ik

/Wie ben ik
Wie ben ik 2018-06-20T17:01:34+00:00

Ik ben Agnetha (35) getrouwd en moeder van 2 kinderen van 17 en 9 jaar. Geboren en getogen in de gemeente Brummen.

Al van kinds af aan heb ik mij aangetrokken gevoeld door spiritualiteit. Mijn moeder voelde zich er ook toe aangetrokken en nam mij als jong meisje soms mee naar wat ze het noemden een paranormale avond hier in Brummen en omstreken. Dit was voor mij als kind een bijzondere magische wereld waar veel dingen op hun plek vielen en ik mijzelf kon zijn.
Op dat soort avonden voelde ik mij even geen buitenstaander maar juist opgenomen in het groepsgevoel. Van Tarotkaarten leggen tot meditatie, alles was even boeiend.

Mijn man, Martijn, heb ik leren kennen op mijn twintigste. Hij was toen al met spiritualiteit bezig en had al cursussen als Reiki gevolgd. Daarna is hij een 4-jarige opleiding tot yogadocent gaan volgen. Dit hield natuurlijk in dat er thuis geoefend moest worden en ben ik geprikkeld. Na het afronden van deze opleiding is hij gestart met een 4-jarige opleiding in het Inca- Sjamanisme. Dit houdt voornamelijk in healingtechnieken en inwijdingen uit Zuid-Amerika, Peru. Hierbij worden er veel producten uit Peru gebruikt. Omdat dit moeilijk te kopen was en ook erg duur hebben wij ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Na die inschrijving heeft Martijn een webwinkel gebouwd en hebben wij deze samen gerund naast onze banen en zijn opleiding.

Uiteraard werd hierbij ook veel thuis geoefend en heb ik inmiddels alle 4 belangrijke inwijdingen ontvangen en heb ik een mesa (medicijnbundel) opgebouwd. Rond de tweede inwijding ben ik mijn baan verloren en heb ik besloten voor mijzelf verder te gaan met de webwinkel en deze verder uit te breiden. In de afgelopen jaren zijn daar nog een aantal gespecialiseerde webwinkels in o.a. CBD olie bij gekomen.
Erg prettig om erachter te komen dat je handen kunnen helen.

In 2017 heb ik meerdere cursussen Mediumschap en Trancehealing gevolgd. Hierin werd de energie vanuit je handen (Reiki) verder versterkt en leerde ik intuïtief mijn handen op te leggen op de plekken waar nodig. Ook leerde ik door middel van in een soort van trance te gaan healingen uit te voeren. En dat aan te vullen met mediumschap.

In de tijd dat hij hier mee bezig was heeft hij zijn praktijk opgestart en na het afronden van de opleiding kwam de vraag of hij deze opleiding niet zelf wilde gaan geven maar dan in het Nederlands. Na lange voorbereidingen zijn wij hier in september 2016 mee gestart en starten we in september dit jaar met een derde groep cursisten. Martijn geeft de opleiding en ik regel de “rest”.

Natuurlijk heb ik zelf ook niet stil gezeten met het volgen van cursussen. Eerst ben ik begonnen met een cursus dierencommunicatie. Dit wilde ik graag om zo zelf met onze eigen dieren te kunnen praten. Als jong meisje had ik altijd al het idee te kunnen uitspreken wat onze dieren dachten. Van de hond, poes, kip tot aan het konijn. Een prachtige cursus vond ik dat, want zoals de docente aangaf hoefde ik weinig moeite te doen om in contact te treden met dieren. Zowel levende als overleden dieren.
Eenmaal thuis ben ik direct begonnen met oefenen op onze poes en twee konijntjes. Maar, waar de docente ook al voor gewaarschuwd had, communiceren met je eigen dieren is het lastigst.
Toch ben ik vol blijven houden en kan ik op dit moment trots zeggen dat onze gesprekken erg fijn zijn.

In 2016 heb ik besloten Reiki 1 te gaan volgen. Omdat ik van nature altijd hele warme handen heb en onze dochter regelmatig aangaf bij buikpijn een hand op haar buik te willen hebben.